klantgerichtheidinbeweging
border line

Ons team

 

Karl van Uden • partner

Onder het motto 'Samen continu verbeteren' is het boeiend om klanten te helpen bij het realiseren van hun ambities. Bijdragen aan ontwikkeling en persoonlijke groei, door mee te denken, te trainen, te coachen en het begeleiden van ontwikkelprogramma's, zijn de sleutelwoorden. Met een frisse kijk, enthousiasme en bedrijfskundige kennis en ervaring, is de dialoog en sparring met klanten, medewerkers, ondernemers en vakgenoten op de weg naar het waarkmaken van doelen, voor mij een inspirerende reis.

 

Eelco Cremer • partner

Als ontwikkelaar en (train de) trainer van klantgerichtheid en commercialiteit is het mijn passie om mensen te helpen hun persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Altijd praktijkgericht en gerelateerd aan concrete (organisatie)doelen. Door doelgericht, zowel aan de proces- als menskant in organisaties te werken, in een passend ritme voor ontwikkeling, bereiken we zichtbare resultaten bij klanten. Het meedenken en -doen vanuit ondernemerschap werkt zeer inspirerend. 

 

Pauline van Rossen • partner

Het samen met klanten, teams en professionals werken aan het organiseren en plannen van ontwikkelprogramma's is een prachtige uitdaging. Het telkens al puzzelend met elkaar realiseren van werkbare programma's, veelal in eenieders 'waan van de dag', is een creatief en dynamisch proces. Een proces waarin ik met veel plezier een steentje bijdraag aan oplossingen die onze klanten verder brengen.

 

 

Team van Sharewater Linked Professionals

Met een team van experts en interim-managers, werken wij dagelijks samen aan de ontwikkeling van onze klanten. De Sharewater Linked Professionals hebben een ruime ervaring met het adviseren, trainen, coachen of begeleiden van organisaties, teams en medewerkers op het gebied van strategie & leiderschap, klantgerichtheid & commercialiteit en professioneel verkopen. Professionals die graag in samenwerking met de klant en andere experts tot creatieve en werkbare oplossingen komen, om zo verander- en groeiambities van onze opdrachtgevers en hun teams waar te maken.