klantgerichtheidinbeweging
border line

Klantgerichtheid in beweging...

'Klantgerichtheid in beweging' is ons motto. Wij helpen organisaties bij het blijvend vergroten van hun vermogen om klanten te winnen én beter van dienst te zijn. Het creëren en faciliteren van een inspirerende samenwerking binnen de organisatie en met klanten is hierbij van essentieel belang. Wij brengen uw organisatie in beweging met enthousiasme, creatieve ideeën, praktische oplossingen, beproefde technieken en een jarenlange ervaring. Dit doen wij door te adviseren, te trainen, te coachen en het begeleiden van doelgerichte verbeterinitiatieven. Wij werken graag met u samen aan het verbeteren van uw resultaat.

 

 

Organisatieontwikkeling en persoonlijke groei

Sharewater levert professionele diensten gericht op het klantgericht verbeteren van uw rendement. Is een beoogde verandering door ons uitvoerbaar, heeft het voldoende draagvlak en biedt het financieel/economisch voldoende perspectief? Wat betekent dit voor onze (klant)processen en hoe daar zo doelgericht en efficiënt mogelijk mee om te gaan? Hoe kunnen wij onze werkwijze verbeteren en welke competenties hebben wij nodig om de beoogde toegevoegde voor de klant te kunnen realiseren? Welke ontwikkelaanpak en vormen van training of coaching dragen bij aan de motivatie en de gewenste ontwikkeling van de organisatie, teams en de persoonlijke groei van uw medewerkers? Vragen waar wij u graag bij ondersteunen »

Sharewater Linked Professionals

Sharewater werkt samen met een netwerk van gedreven professionals die een ruime expertise en ervaring hebben op het gebied van advies, coaching, training en/of (interim) management. Naast passie voor hun expertise, onderstrepen de Sharewater Linked Professionals ook het belang van een breed blikveld en de interactie met andere (vak)experts om te komen tot effectieve oplossingen »