syssalesaccelerationmanagement
border line

Sales Acceleration Management

Hoe effectief zijn uw commerciële inspanningen? In hoeverre is het mogelijk uw omzet en marge te vergroten? Wat is daar op de korte of de lange termijn aan te doen? Om uw commerciële vragen op een integrale, creatieve en gestructureerde wijze te beantwoorden, ondersteunen wij u graag met onze Sales Acceleration-diensten.


 

 

Een klantgerichte aanpak

Voor het verbeteren van de omzet of het optimaliseren van het rendement op uw commerciële inspanningen, hanteren wij een klantgerichte en gestructureerde aanpak. Hierbij gaat het o.a. om het bedienen van de juiste doelgroep(en), met de juiste strategie(ën) en daarbij passende inzet van mensen, processen en infrastructuur om zo efficiënt mogelijk te komen tot het gewenste resultaat.

Trainen en coachen

Een versnelling in de verkoop wordt gerealiseerd door strategie, inzet mensen en middelen, processen en ondersteunende infrastructuur in samenhang met elkaar te optimaliseren. Voor het vergroten van de commerciele slagkracht van de vak-, sales en serviceprofessionals verzorgt Sharewater trainingen en coaching om de gewenste vaardigheden te ontwikkelen. Een trainings- en coachingsaanpak wordt samen met u opgezet, zodat die ook goed aansluit op de karakteristieken van uw organisatie en business.

Onze diensten

Voor het optimaliseren van uw commerciële resultaat ondersteunen wij u graag met onderzoek, advies, trainingen, coaching en andere ontwikkeldiensten op het uitvoerende vlak. En heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Ook onze Sharewater Linked Professionals zijn u graag van dienst.